fbpx
Image Alt

Hold

Vi har hold alle dage, se vores holdoversigt nederst på siden. 
Du finder holdbeskrivelserne her. Se hvad der passer dig og kom ned og få sved på panden. 
 

GRATIS PRØVE TIME

Du har altid mulighed for at booke en gratis prøvetime.
Her får du en træning og samtale med en af vores coaches, som gennemgår dit personlige træningsprogram. Vi møder dig på dit træningsniveau og hjælper dig med at opnå dine mål.

Strength

På vores Strength-hold arbejder vi med funktionel styrketræning for at du kan imødekomme dagligdagens udfordringer. 

Strength-holdet opererer med interval- samt circuit-træning og indeholder mindre elementer af mobility.

Mobility 

På vores Mobility-hold arbejder vi på at forbedre fascia-vævet, som omslutter alle kroppens muskler. Det er samtidig vores super highway for alle blod- og nervebaner samt lymfedræn og optimerer vores bevægelighed. Vi bruger stræk af yoga-karakter, samt andre ART’s (Active Release Techniques). En grundig mobility træning vil gøre det muligt for dig at lave selv de mest vanskelige øvelser. 

Kids / Junior 

Vores Kids-træning er holdtræning udviklet specielt til børn. Børns udvikling sker med lynets hast, og derfor har vi to forskellige hold. Et hold for 6 til 9 år og et andet hold fra 10 til 14 år. Træningen er målrettet aldersgruppen for at sikre det rette niveau. 

Vores kids træning er interval, styrke og cardio forklædt som leg. 

video8@2x

Pilates & blid yoga

Pilats og blid yoga er en fusionstime med elementer fra begge genre. Timen begynder med forskellige pilates øvelser, hvor stabilitet, mobilitet og styrke er fokusområderne. Med afsæt i vejrtrækning og korrekt kropsholdning, arbejdes der videre i et flydende tempo med henblik på at styrke kroppens muskler og øge forbrændingen. Afslutningsvis runder træningen af med blid yoga.

MOTIONS Boksning

Boksetræning er en effektiv og sjov måde at træne konditions- og styrketræning på, som får dig i dit livs form, og er effektivt mod vægttab. Til træningen bruger vi bl.a. sjippetov, udføre kombinationer på sandsække, plethandsker og styrkeøvelser på gulvet.

Outdoor

Vi har natur på dørtrinnet og derfor har vi lavet nogle super udfordrende hold, som foregår på græs.

Vi har en vogn fyldt op med træningsudstyr, bl.a. frivægte, battle ropes, medicin bolde og meget mere.  

Cardio

På vores Cardio-hold benytter vi primært kropsvægt og lette vægte og krydrer træningen med elementer som battle rope, sjip, medicinbolde, elastikker og Airtrack-måtter. 

Øvelserne vil forbedre din kondition. Det opnår vi først og fremmest gennem intervaltræning, hvor vi får pulsen op og ned, samtidig med at vi arbejder med din bevægelighed, koordination og balance. 

Dans

Kommer snart.

Ønsker du en gratis prøvetime, inden du tilmelder dig? book her

Close
About