fbpx
Image Alt

CPH Towers

COPENHAGEN TOWERS

I vores nyeste Strandparken Gym i Copenhagen Towers bliver du budt indenfor i vores nyetablerede studie m. tilhørende café. 450 nyistandsatte m2 indrettet med vores klassiske brown-stone newyorker look med glasvægge, stort lækkert lyst træningslokaler, nybygget holdsal i midten af CPH Towers’ atrium. Med andre ord lækre organiske omgivelser, der giver det bedste afsæt for en hverdag med træning i ascendanten.

 

Et high-end træningscenter med fokus på funktioneltræning og et klima hvor der er plads til alle og en hver. Vores Gym i Copenhagen Towers er fyldt med virksomheder og internationale netværksmuligheder. Vores tilhørende café, som går i tråd med vores Gym-koncept, skaber rammen om vores behagelige univers, hvor der er mulighed for at fuldende den effektive træning.

 

Vi tilbyder også vores personlige 1:1 træning med landets bedste trænere og kan derfor garantere en høj faglighed med udgangspunkt i de nyeste træningsmetoder og det bedste udstyr. Med en personlig træner bliver udbyttet og glæden ved at træne på et helt andet og højere niveau. Og derudover minimerer du risikoen for skader som følge af forkert træning eller overtræning.

 

Strandparkens Gym er med andre ord et univers af velvære med international stemning tæt på det hele – og fokus på at alle får så meget ud af deres træning som muligt. Et sted for alle, der ønsker at være en aktiv del af en sund og moderne livsstil. Og et sted hvor man kan træne sammen eller hver for sig.

STRANDPARKENS GYM

IT ́S DIFFERENT OUT HERE.

 

LOCATION:

Ørestads Boulevard 106, 2300 København S

Close
About