fbpx
Image Alt

HVAD TILBYDER VI

Hos Strandparken Gym er det vores mål at gøre træning til en livsstil. Til trods for at det er helt unikt, kommer du kommer ikke ”bare” til at træne i lækre ’New Yorker’-rammer med udsigt til Amager Strandpark.

Du kommer også til at møde trænere og andre medlemmer, der er passionerede om deres træning, og det vækker en indre motivation.

Der er to ting, som er helt uundgåelige, når du træner hos Strandparken Gym; du får de bedste faciliteter og træningsudstyr på markedet, og du får den bedste service – uden tvivl. 

Holdtræning både inden- og udendørs

Vi har holdtræning, som styrker alle muskler i kroppen, og derfor baseret på funktionel træning. Det er vores Fitnesscoach, som kører alle holdtræningerne, og det er for at sikre dig den bedste træning. Så snart vejret tillader det, rykker vi også ud på græsarealet på stranden lige overfor Strandparken Gym. Her vil vi have frisk havluft og udsigt direkte til vandet. Og hvis du har lyst, kan du jo tage en dukkert efter træningen. 

Træning der giver energi og overskud

Vi underviser i funktionel træning. Funktionel træning betyder, at du får styrket alle musklerne i kroppen. Det gør, at du får mere energi og mobilitet i hverdagen. Vi træner for at være klædt på til at håndtere hverdagens udfordringer – hvad enten vi gør det for at kunne være der for vores børn, træne op til et løb eller for at få et frirum. Når du starter hos os, så hjælper vi med at lægge en plan for, hvordan du når dit mål.

Vi har altid en Fitnesscoach på gulvet

Hvis du selv træner i Strandparken Gym, så har vi altid en Fitnesscoach på gulvet, som kan hjælpe, inspirere og guide dig. Det er vigtigt for os, at du lærer de korrekte teknikker, så du undgår skader – og når du først kan teknikkerne, så er vejen til at opnå dit mål kortere. Vores træningspersonale er fastansat, så du vil altid møde det samme team. 

Træn samtidig med dit barn

I Strandparken Gym har vi bygget et Kids-område, hvor vi har sjov og seriøs holdtræning for dit barn. Så har du børn, kan du derfor træne samtidigt med dit barn. Og så kan I jo altid spise en is på stranden eller stikke fødderne i vandet bagefter.

DERFOR SKAL I VÆLGE OS

   • Vores Fitnesscoach hjælper med at sætte mål for din træning

     

   • Vi har altid en Fitnesscoach på gulvet, som sikrer korrekt træning

     

   • Vi har fokus på funktionel træning, så hele kroppen styrkes og giver høj mobilitet

     

   • Vi har markedets bedste træningsudstyr og høj service fra dedikeret personale

     

   • Holdtræning på højt niveau både inde og ude

     

tilmelding

PR. MÅNED
MEDLEMSKAB

 

599,-

 

SOM MEDLEM FÅR DU FULD AFGANG TIL;

Fri træning – Alle hold – Fitnesscoach  – Personligt træningsprogram 

Book en gratis time med en personlig coach inden du melder dig ind i Strandparken Gym.

Værdi 800 kr.

Kids kan booke en gratis prøvetime på Junior/Kids Hold.

Close
About